(…om Sverigedemokraterna). Under dödsängelns vingar…

 

…samlas hatarna i grupp, i det puerila ”gängets” trygghet inför det främmande. De praktiserar intolerans via nätpublikationer, Avpixlat, möten och bygger missaktningens intoleranta, hatiska fälla på nytt…de bygger den med ord. Falska debattartiklar som bakom de tillrättalagda orden pekar ut invandrare från mellanöstern och Afrika som ett hot. De talar via lögnens metod, om massinvandring, om utanförskap och en hotfull ”mångkultur”. Denna praktiserade, puerila intolerans är en medveten och utstuderad repris-linje, likt arbetet som grundlade de tyska nationalsocialisternas vidriga “kulturrening” via brända ögon och själar. Man arbetar medvetet för att via utvalda exempel och medveten propaganda bygga hatet starkare, mot främst muslimer och invandrargrupper som kommer ifrån länder/områden utanför Europa. (Den sjuka Eurabia-teorin).

De som arbetar inom denna praktik är inga omedvetna eller ointelligenta individer, de planerar det repriserade sveket mot mänskligheten väl och jobbar långsiktigt. Sakta matar de in en bild i menigheten om att främlingarna är kriminella våldtäktsmän, att de har en dold agenda att ta över, att vi är under hot!

Bilden är densamma i Sverige som i Grekland, bara lite tydligare i det grekiska samhället av idag. Skiljelinjen går mellan de som även bryr sig om andra och de som inte gör så, Sverigedemokraterna och Gyllene gryning har samma ideologiska bas, samma främlingshat…

Du möter dem dagligen, på jobbet, på nätet, i e-tidningarnas kommentarer, i bloggar och kanske så hjälper du dem genom att sprida de intoleranta orden.

De säger det oftast inte högt, men deras nationalistiska ”blågula hjältar” tillhör en utpräglad grupp av fundamentalistiska socialkonservativa extremister, ofta med en ton av fädernas kyrka, en påstådd ton av Gud.

De är av det gamla rovdjurets sort, de som ingenting annat förmår och förstår, än att jaga de absolut svagaste och i grupp är de urskillningslösa av hat.

Retoriskt dyker de upp och yttrar, eller skriver ord som: ”Bild på Muslimhonan i egen hög person, med avkomma”. (Muslimer liknas vid råttor som förökar sig eller vid svulster som sprider sig över samhällskroppen. Ett sista steg i en avhumaniseringsretorik, där människor inte längre ses som människor och därför inte heller behöver behandlas som människor. Som i stället bör betraktas som djur/skadedjur och som därför inte heller har ”barn”, utan ”avkomma”. )

Hotet ligger på och hos dem, de främmande, de som ses som ”nya” inom den primitiva stammens revir. Retoriken blir ett indirekt stöd till t.ex. Anders Breivik via ord som: ”Ont ska bekämpas med alla medel. Och du kallar dem för människor, de är djur i mina ögon.”

De ser sig själva som någonting “finare”, i motsats till t.ex. muslimer: “Islam är pedofili på allra högsta nivå…” , de ser sig själva som en bättre sort, den torftiga, narcissistiska själens klassiska försvar..men bilden visar bara, en ynklig liten mental kopia av Josef Mengeles iskalla själ.

De sprider sitt hat utan den kunskap och insikt om vad som skapat problemen i vår ”civilisation” och helt utan kunskap om hur vi vrider tiden rätt. De har ingen lösning på klimat- och miljöproblemen, de har inga svar på hur vi skapar alla de nya gröna jobb som krävs för att vi skall möta framtiden i en positiv anda av globalt samarbete…de vill bara skydda sitt ”revir” mot de främmande. De vill exkludera, skapa mer utanförskap och hat…

 

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD.. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till (…om Sverigedemokraterna). Under dödsängelns vingar…

  1. Och vad ska du göra åt det:-)

  2. arrami54 skriver:

    Det jag gör, skriva, iaktta, avvakta om någon av SD:s eller liknande fascistisk dåre försöker verkställa något av alla de hot de riktat mot mig (och andra ”landsförrädare”)…om de försöker, skall jag försvara mig och demokratins värdegrund med alla till buds stående medel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s