Vidriga ”kristna” Sverigedemokrater.

 

Det finns två tydliga ideologiska inriktningar inom SD, den ena är tydligt etno-nationalistisk med en extremt stark ton av fascistoid tribalism kopplad till en mer eller mindre tydlig rasism. Den andra gruppen är den lite mer okunnigt skvallriga köksbordsrasistiska socialkonservatismen och det är här du finner de outvecklade religiösa.

Det finns en stark koppling till KD och SD:s rådgivare Ian Wachtmeister är tydlig härvidlag: ” – Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna är egentliga samma parti. De står för samma folkhem, samma försvarspolitik och samma kristna etik”, säger Ian.

(Herr Wachtmeister är bland annat känd som grundare, tillsammans med Bert Karlsson, av partiet Ny demokrati 1991. Ian Wachtmeister har sedan gammalt ett nära samarbete och är dessutom vän med KD:s gamla partiledare Alf Svensson. Han är också och kanske främst rådgivare åt SD:s partiledare, herr Åkesson).

Följer SD:s dyrkare av ”Fädernas kyrka” den kristna etiken? Är denna regel viktig för dem?: ”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger.” (Matt.7:12, Bibel 2000) .

Orden kallas för etikens gyllene regel och finns med små variationer i princip alla religioner liksom i andra filosofiska och etiska läror. Den äldsta nedtecknade varianten härstammar från Konfucius, ca 500 år f.kr. Islams motsvarighet lyder: ”Ingen är rättrogen förrän han älskar sin broder som sig själv. (Haditherna)”

Är god ”kristen” etik och moral viktiga för SD och SD:s medlemmar/sympatisörer? Vill de behandla flyktingar och andra invandrare så som de vill att andra skall behandla dem? Svaret är: Givetvis inte! Denna grupp kan på sin höjd tänka sig applicera den gyllene regeln på likasinnade svenska blekskallar, för alla övriga nonchaleras etiken totalt.

Att Ian Wachtmeisters ord ovan om likheten mellan SD och KD stämmer förstärks av att Jimmie Åkesson i en intervju i DN erkänner detsamma: Det var Kristdemokraterna som sa upp Decemberöverenskommelsen. Är det de som står er närmast? – Om man nu måste tala i sådana termer, så är de det, svarade Jimmie. Studerar man dessutom partiets nyvalda vice ordförande, Julia Kronlid, som är kreationist och evolutionsförnekare Jag accepterar inte evolutionsteorins påstående att människor härstammar från aporna. Man kan ifrågasätta det vetenskapliga i det eftersom det ligger så långt tillbaka i tiden” , så blir den fundamentalistiska ”kristna” falskheten i partiet än tydligare.

Religion är överlag en styggelse och religiös fundamentalism är livsfarlig, inget man vänder andra kinden emot, lika lite som man vänder kinden mot galningarna i IS.

De religiösa köksbordsrasisterna predikar sin Apartheid och inte finns det mycket hopp om mänskligheten. Vi är alltför många och alltför dumma!

De är så dumma att de går på allehanda fantasifulla sagor (läs lögner). En populär SD-lögn är att vi är fattiga, i ekonomisk kris, att ”pengarna är slut”. Sanningen är att Sverige aldrig varit rikare än idag! SD:s försvar blir då givetvis dårens förnekelse, den att SCB och sju-klövern ljuger. Exakt likt den supande Jeppes förnekelse: ” – Nej, jag dricker inte!”

Sjung med! Halleluja…


SD:s ledning vet att de aldrig kan sitta i en svensk regering så länge ideologin är öppet etno-nationalistisk. Därför genomgår partiet nu en ”tvätt”, en katharsis för att bli, om än falskt, mer lockande för M och KD. Ideologin blir mer en kopia av Dansk Folkeparti, mer av nedtonad köksbordsrasistisk socialkonservatism. Den falskt medvetna ”reningsprocessen” blir tydlig om man studerar hur partiledningen bröt med SDU och avpolleteringen av Björn Söder med flera tydliga nationalister.

Processen innebär att vi sannolikt snart får se ett nytt nationalistiskt parti till höger om SD. Men Åkessons kalkylerade vinst blir att SD framstår som ”renare” och mer lockande för övriga socialkonservativa.

Därför finns det också en stor risk att Sverige efter valet 2018 ser vår första tydliga blåbruna regering någonsin.

En utveckling, ett politiskt spel, som om den blir en realitet skulle rasera välfärdsnationen Sverige för lång tid framöver. SD har dessutom en människosyn som främst passar i totalitära samhällssystem.

Vi såg alla och minns vad de etno-nationalistiska ”herrarna” orsakade när forna Jugoslavien föll samman. I ett historiskt ljus ser vi alla vad de etno-nationalistiska predikanternas giftiga budskap har fått för konsekvenser jorden runt. Det är högst tragiskt att se att detta gift numer spritt sig till vår nation och hur rädslans främlingsfientlighet gör att många helt raserar etikens två grundpelare, känslan för rättvisa/ömsesidighet och empati/medkännande.

Sverige är rikt och det styrks bland annat av att alla räknar med att julkommersen skall slå nya rekord. Handeln räknar med att vi skall spendera över 75 miljarder på julfrossan.

Författaren Theodor Kallifatides skrev: ”Jag förstår inte riktigt hur den flyktingtragedi vi bevittnar debatteras som ett större problem för oss än för alla som genomlever den.”

Det är tragiskt att så många vänder dem som flyr krigets terror ryggen, speciellt när man ser att många av flyktingarna är barn. Givetvis spelar en fobisk rädsla in och jag ser ofta Sverigedemokrater som fullkomligt skakar av ren skräck när de möter individer med kraftigare melaninproduktion i överhudens melanocyter.

Personligen har jag lika svårt för SD:s två tydliga ideologiska riktningar. Det är lite svårare att hantera den falska lismande formen av köksbordsrasistisk socialkonservatism då dessa individer ofta spelar ”en trevlig tjej/en trevlig pojke”. Men att de lider av en outvecklad (alternativt skadad) cortex (pannlob/frontallob) bör stå klart för alla tänkande och etiska människor. De ”kristna” i SD och KD är främst av allt vidriga små hycklare som tror sig ha fått sin falska etik av Gud. De sitter i sina små tempel, ber och tungomålstalar likt små helsjuka drogmissbrukare och säger sig vårda sin själ. Människor i nöd ser de ner på, liksom dem med fel tro, hudfärg. De tror sig vara höjden av normativ-, kulturell- och genetisk perfektion trots att sanningen är den direkt motsatta.

Den andra sorten, de tydligt etno-nationalistisk med en extremt stark ton av fascistoid tribalism kopplad till en mer eller mindre tydlig rasism, har jag lättare för att hantera. Hur de fungerar med sitt testosteronstinna vanvett och förstörda cortex är uppenbart. Läser man deras återkommande avpixlade hot om inbördeskrig blir bilden än tydligare. Tar ett exempel ur mängden:

Staffan_SundqvistDen dagen helvetet bryter lös här i Sverige så satsar jag en pungkula på att vi får se hur ALLA politiker inom 7-klövern snabbt och diskret lämnar landet. Likt råttor som överger ett sjunkande skepp. De vill inte ställas till svars för att de i grunden är ansvariga för det som komma skall, nämligen ett inbördeskrig. För det kommer, sanna mina ord. Svensken är en tålmodig människa. Man kan driva honom till en viss gräns, sen exploderar han och då går han inte att stoppa.”

Vi såg hur en dylikt störd individ mördade invandrare i Trollhättan och skulle de försöka realisera sitt hot är jag den förste att möta dem med fysiskt våld.

 

De som samlas under SD:s fana är ett tämligen vidrigt och obildat folk! Dessutom vet vi var vi finner dem på normalfördelningskurvan.
christian-gidlc3b6f

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD. och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.