…jo, under SD:s logga samlas de vidrigaste.

Sverigedemokraterna har länge spritt ett apokalyptiskt hot kring invandring och flyktingar. De små anhängarna på nätet verkar verkligen tro att landet står inför sin undergång, att svenskar snart blir i minoritet och att alla i Sverige ska tvingas bli muslimer och förslavade under Sharialagar.

På SD:s hatsajt Avpixlat, med tydliga kopplingar till partiledningen, sprids denna på osund rädsla baserade världsbild i ett allt högre tonläge och hat-smittan sprids vidare.

Många njuter av de sannolikt anlagda bränderna i flyktingförläggningar landet runt. ” – Det var synd att det inte var folk i skolan när den brann. Då skulle vi ha varit här och spikat igen dörrarna. Men nu har de väl lärt sig en läxa”,

När man talar med Sverigedemokraterna själva avsvär de sig alltid allt ansvar. De anser inte att de kan anklagas för vad deras sympatisörer gör, även när de uppenbart triggas av partiets osunda, omänskliga och oetiska linje. Att de lägger ut adresser till flyktingboenden offentligt, ja det kallas ”demokratisk” information…intressant! Man vill alltså att pöbeln agerar?

Men SD skulle, om de ville, kunna kyla av det hat som exploderar mot flyktingar och tiggare på nätet. Men istället gör de tvärtom och meddelade att de ska ta till utomparlamentariska metoder eftersom riksdagsarbetet inte gett önskat resultat.Det dröjde också innan Jimmie Åkesson tog avstånd mot alla anlagda bränder, han talade först efter det att massiv kritik riktats mot honom…intressant!

Släpp ut pyromanerna de enda som kan stoppa idioterna!!!”

Så löd en kommentar på Sverigedemokraterna i Mullsjös Facebooksida som partiet vägrade ta bort. Det handlade om Nyhemsgården, ett tilltänkt flyktingboende.

Sedan dess har ytterligare brunnit ner.

SD går till handling och vägrar låta Sverige dö ut i en stilla suck. Dags för svenskarna att ta av skygglapparna och vakna!”…twittrade en i SD:s lokala styrelse i Borås.

Exemplen är många, ändå vägrar SD se att det är de som driver LB-pöblen till våldet. I Trelleborg gapade partiets brunskjortade järnrörsnisse, Kent Ekeroth, att: ”– För Sverige så innebär detta vår undergång. Det innebär på ganska kort sikt slutet för Sverige som en svensk nation”. Bland deltagarna på torgmötet fanns, enligt Expo, sverigedemokrater, men även uniformerade nazister, och en tidigare partiledare för nationalsocialistiska Svenskarnas parti. Efteråt kommenterades mötet på flera högerextrema hemsidor. På en nazistisk sida skrev en deltagare ”… det Kent gjorde i dag var att legitimera alla närvarande svenskars kamp om tillvaron”.

SD:s vidriga små själar njuter av våldet (de som inte tillgriper våldet aktivt, är ofta ytterst fega och sitter på säkert skärmavstånd): ”Ännu ett nytt asylboende eldhärjat i morse i Munkedals kommun !!!!! Bra nu börjar det hända saker, kanske ända vägen att gå för att få de bestämmande ATT FATTA NÅT !!!! Inbördeskriget är nära nu !!!”

Givetvis vägrar SD ta ansvar för den hatdreglande pöbel de driver framför sig och man måste vara i högsta grad välutvecklat lågbegåvad för att inte inse konsekvenserna för nationen och många medmänniskor om dessa ansvarslösa och oempatiska dårar får verklig makt och inflytande.

13lede_holocaust

 

vacce-sepia1b mellan

 

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD. och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s