…när ondskan (=SD) mobiliserar!

ondskans ansikte g2

När ondskan (=SD) mobiliserar har vi inget annat val än att bemöta rasisternas rädsla och fördomar med fakta, kunskap och saklig argumentation kring vad medmänsklighet, empati med mera är. (Förhoppningsvis är det mest partiets kärna som är totalt empati-/fakta- och kunskapsresistenta (?)).

Skulle det gå så långt att de högröstade ”avpixlade”-själarna tar till våld, att antalet hatbrott ökar än mer. Sannolikt då de samlar de lägsta i sin cirkel…

…ja, då får vi inte stå oförberedda. Historien har som bekant en tendens att upprepa sig.

”Att det råder ”nolltolerans mot rasistiska uttalanden i SD” är lögn.

Nolltoleransen gäller inte rasistiska uttalanden utan medlemmar som ertappats av utanförstående för sina rasistiska uttalanden.

Mot medlemmar som inte ertappats av utanförstående för sina rasistiska uttalanden är toleransen oinskränkt.”

SD är bara en pueril pöbel som trots att de kallar sig ”Sverigevänner” är fiender till allt demokratin Sverige står för, de ”pinkar på” inte bara grundlagen och vår riksdag, de pinkar framförallt på våra fäder som påbörjade bygget av en modern och solidarisk välfärdsstat…och de pinkar med större kraft än den ”Allians” som påbörjade rivningen av välfärdsstaten.

SD nonchalerar helt Sveriges grundlag:

”All offentlig makt i Sverige utgår från folket. Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning och på allmän och lika rösträtt.

Den offentliga makten ska utövas under lagarna och med respekt för alla människors lika värde och för den enskilda människans frihet och värdighet.

Det allmänna ska verka för att demokratins idéer blir vägledande inom samhällets alla områden samt värna den enskildes privatliv och familjeliv. Det allmänna ska också verka för att alla människor ska kunna uppnå delaktighet och jämlikhet i samhället och för att barns rätt tas till vara.

Det allmänna ska motverka diskriminering av människor på grund av kön, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, språklig eller religiös tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller andra omständigheter som gäller den enskilde som person.

Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör offentliga förvaltningsuppgifter ska i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iaktta saklighet och opartiskhet.”

 (Texten är samhällets värdegrund och uttrycker kraftfulla rättsprinciper om legalitet, objektivitet och likabehandling som ska genomsyra all offentlig verksamhet i den demokratiska rättsstaten Sverige.)

Det är hög tid att vi ger SD det förakt i retur som de visar andra, sina medmänniskor och vår nation!

SD är inte en grupp av människor som bryr sig om andra, det är en grupp obildade livrädda egoister som tror sig förlora en slant på att hjälpa. De bevisar ständigt att de är tonade av samma mörker som härskade i Josef Mengeles själ och de ljuger friskt när de vill ”hjälpa på plats”. De bryr sig inte, de ler när barn drunknar på medelhavet och lägger sina miljoner ( ca tolv miljoner som skattefinansierats) på en ”Kom inte hit”-kampanj.

562ef0ba-a20a-4053-b728-895d1fd769e5

”Give them hell” var Jimmie Åkessons råd till partibröderna när han sjuk stod bredvid, låt oss göra så…ge SD ett helvete!

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Min syn på SD. och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s