SD och pöbelgerillan.

De smyger fram genom natten, med brännbara vätskor och eld i form av tändstickor eller tändare. De har noga valt sina offer, migranter, flyktingar, barn. Människor som flytt krigets fasor och galna fundamentalister som Islamska statens kreatur.

Men de ”vanliga”, de rena svenskarna, de inbillat normativt, kulturellt och genetiskt perfekta tål inga främlingar på reviret. De skall bort, om de så skall dö i lågorna. Det är inte alla av de ”vanliga” som via aktiv kamp bekämpar de främmande, utan de nöjer sig med att sprida de avpixlade trollfabrikörernas hatiska propaganda. De är lydiga, de bär en ton av Josef Mengeles själ och de arbetar ihärdigt, likt drönare…

Vi har sett många fall under året där pöbelns gerillakrigare försökt ”rena” nationen från de oönskade.

Attacker mot olika typer av flyktingboenden är vanliga. Hittills i år har det skett ett 50-tal och detta är ett exempel i mängden. Av de ”vanligas” gerillaattacker handlar ett 30-tal om mordbränder, resten om olika typer av skadegörelser.

Det är en dramatisk ökning jämfört med tidigare år och toppen var i oktober då det inträffade i snitt lite mer än en attack varannan dag runt om i Sverige. Det lugnade ner sig något när den stora ledaren, hårt pressad, till slut via Facebook bad sin följare lugna sig, men verksamhet fortgår. Hatbrotten ökar…

De ”vanliga” har svårt för språket, vårt språk. Kollen ”Vi vanliga brukar använda ordet barnslig eller enfaldig! Men pueril låter givetvis mycket ”finare”! En markering kanske? Adjö!”

De tror sig alltid tala för alla andra ”vanliga” och de saknar helt moralens två viktigaste pelare. Bakom sin rädsla hävdar de lag, omedvetna om att till exempel Apartheid var lag, liksom att det var lagligt en gång att bränna ögon, själar i därför tillverkade industrier.

De föraktar kunskap, de är formade av de små trollfabriker deras själar bebor, de är slavar under hatet och är reellt farliga för andra.

De är de ”vanliga”, de är tribalister, de tror fullt ut på etno-nationalismens saga, de är de ”goda”…

…och de vägrar se hur små, hur vidriga de egentligen är!

 

image.phpb

vacce-sepia1b mellan

 

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD. och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till SD och pöbelgerillan.

  1. Ping: Hur står det till, Jimmie Åkesson (SD)? | Varghjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s