…och M förälskar sig som väntat i SD!

 

M tar makten med SD:s stöd.

Utvecklingen var väntad, som jag skrev för ett tag sedan:

SD:s ledning vet att de aldrig kan sitta i en svensk regering så länge ideologin är öppet etno-nationalistisk och tribalistisk med en tydlig ton av rasism. Därför genomgår partiet nu en ”tvätt”, en katharsis för att bli, om än falskt, mer lockande för M och KD.
Ideologin blir mer en kopia av Dansk Folkeparti, mer av nedtonad köksbordsrasistisk socialkonservatism. Den falskt medvetna ”reningsprocessen” blir tydlig om man studerar hur partiledningen bröt med SDU och avpolleteringen av Björn Söder med flera tydliga nationalister.

Processen innebär att vi sannolikt snart får se ett nytt nationalistiskt parti till höger om SD. Men Åkessons kalkylerade vinst blir att SD framstår som ”renare” och mer lockande för övriga socialkonservativa. Därför finns det också en stor risk att Sverige efter valet 2018 ser vår första tydliga blåbruna regering någonsin.

En utveckling, ett politiskt spel, som om den blir en realitet skulle rasera välfärdsnationen Sverige för lång tid framöver. SD har dessutom en människosyn som främst passar i totalitära samhällssystem.

SD är ett hot mot Sveriges demokrati enligt den medvetet falska principen: Du reser med tills du nått ditt mål, sedan stiger du av.

SD har inställningen att man falskt anpassar sig till demokratin som en väg mot målet. När man väl har makten förändras bilden, som partisekreteraren Richard Jomshof beskrev strategin i en konversation på Facebook för en före detta SD-topp som tyckte att partiets invandringspolitik inte gick tillräckligt långt. Han skulle inte misströsta, menade Jomshof: budskapet anpassas bara för att partiet ska kunna växa.
När partiet är tillräckligt stort kan de egentliga ståndpunkterna artikuleras och vi ser ondskans vidriga apartheid repriseras här hemma.

Vad Mattias Karlsson inte berättat är att han skrivit på Avpixlat, som Expressen nyligen avslöjade. Partiledningen har rentav hävdat att den inte har någonting med den främlingsfientliga sajten att göra. Och kanske är det därför Jimmie Åkesson inte har varit ärlig med hur han lockades till SD under partiets öppet rasistiska period, vilket Expo nyligen avslöjade efter att Åkessons egen berättelse från 1997 grävts fram.

SD:s ordförande i Lund har deklarerat att: ”dagens polischefer ska bort när vi tar makten”.
En riksdagsledamot har i en konversation om att ”stoppa media” svarat att: ”Det gör vi i sinom tid”. SD har genom hela sin historia, av tribalistiska (nationalistiska) skäl, velat begränsa invandringen till ett minimum. Detta oavsett om Sverige tagit emot 20.000 flyktingar per år eller som nu nästan 200.000.

Partiet har gång på gång bedrivit kampanjer mot muslimer och andra som inte betraktats som en del av vårt samhälles gemenskap. Eller som när andre vice talmannen Björn Söder (SD) i en omtalad DN-intervju förra vintern uttryckte tvivel om huruvida araber, kurder, samer och judar alls kunde ses som svenskar.

Partiet har alltsedan det bildades haft en tydligt rasistisk ton och tvingas ständigt utesluta uppenbart rasistiska individer som söker sig ”hem”. Förhoppningsvis får aldrig SD ett reellt inflytande eller makt i Sverige och skulle så ske blir Sverige för lång tid framöver allvarligt destabiliserat och demokratiskt raserat.

Vi såg alla och minns vad de etno-nationalistiska ”herrarna” orsakade när forna Jugoslavien föll samman. I ett historiskt ljus ser vi alla vad de etno-nationalistiska predikanternas giftiga tribalistiska budskap har fått för konsekvenser. Det är högst tragiskt att se att detta gift numer spritt sig till vår nation och hur rädslans främlingsfientlighet gör att många helt raserar etikens två grundpelare, känslan för rättvisa/ömsesidighet och empati/medkännande.

Sverige är rikt men många är uppenbart enormt fattiga på etikens bärande principer, så fattiga ibland att det får räknas till en farligt obehaglig mental störning.

Författaren Theodor Kallifatides skrev: ”Jag förstår inte riktigt hur den flyktingtragedi vi bevittnar debatteras som ett större problem för oss än för alla som genomlever den.”

Det är tragiskt att så många vänder dem som flyr krigets terror ryggen, speciellt när man ser att många av flyktingarna är barn. Ingen ifrågasätter mig när jag hävdar att de flyr från en vidrig fundamentalistisk ondska, ett krig iscensatt av dårar som de inom IS (Islamska staten) men frågan är om inte en del svenska politikers ondska är lika utvecklad. Att vända dem som flyr ryggen, att stänga dörren för dem är på intet vis en mindre ondska.

 

Personligen är jag inte förvånad över ”De Nya Moderaternas” öppna flört med SD och jag inväntar leende att även Guds (liksom Guldets redan gjort) lilla concubina kommer springande med hela KD i släptåg och vill ligga med Jimmie Åkesson.

…som ordspråket säger: Lika barn leka bäst!

 

vacce-sepia1b mellan

Annonser
Det här inlägget postades i Allmänt om politik., Min syn på SD. och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s