…Centerpartiets ”äktenskap” med Moderaterna är över?

”Alliansen har kostat Centern det egna partiets identitet, anser ledande centerpartister. Därför vill många att partiet till nästa val bryter sig loss från det borgerliga samarbetet, skriver Svenska Dagbladet.” …läser jag med ett förtjust leende i DN och jag ser likheterna med de splittrade vargflockarnas krympande revir/livsutrymme i Sverige.

Personligen tycker jag Centern skall stanna i Alliansfamiljen, några år till där så försvinner dessa proffs på att dagtinga med sitt s.k. samvete helt!

Centerfamiljen påminner alltmer om hur ”vargflocken” splittras när alfatiken rymmer undan eller skjuts och en tafatt halvsovande blå ”alfahanne” försöker dominera genom att minimerar fodertillgången för en del av valparna…fast än mer passande skulle liknelsen kanske vara om flocken bestod av dvärgpudlar.

Pudelreviret minskar liksom flockens storlek och inte handlar det om att rasaveln misslyckats…t.o.m. äkta vargar har fått stryka på foten inför denna flock ”tuffa” dvärgpudlar.

Miljöengagemanget gick från grönt till blått och mer/ny kärnkraft blev centerpartiets energilösning för att rädda miljön…pudlarna nöjde sig inte med blå päls, de vill stråla också!

Varför tar inte Centerpartiet steget fullt ut och går upp i de ”nya Moderaterna” helt istället, de summor partiet förfogar över kan användas till att betala eventuella böter till EU när Sverige döms för brott mot habitatsreglerna och resten kan tillfalla ”Vattenfall” som lär behöva pengar när de får betala sina misslyckade energisatsningar i bl.a.. tyska kärnkraftverk…för förlusterna skall väl inte drabba svenska elkonsumenter, de som Centern vurmat SÅ för!

…hoppas de flesta Centerpartister tar det gröna steget och går med i Miljöpartiet istället, eftersom MP är det enda sakligt vettiga alternativet för den som bär en grön insikt och ideologi!

Man tycker lite synd om ”pudelflocken” i centern, ”mamma” har meddelat sin avgång och styvfadern ”Fredrik den store” svälter tydligen ut dem så hårt att de söker sig nya revir nu?

…tror Centerpartiet har krympt ihop?

(Inte lätt, att vara liten, förvirrad och våt…och sitta ensam på havet i en gummibåt!)

 

 

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till …Centerpartiets ”äktenskap” med Moderaterna är över?

  1. Ping: Nästan utraderat centerparti bryter den moderata alliansen? | Claeskrantz.se - En personlig politisk blogg om Sverige och omvärlden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s